Arconvert

Sa proizvodnim i pogonima za sečenje u Italiji, Španiji, Brazilu i SAD, Arconvert kao deo Fedrigoni Grupe predstavlja tržišnog lidera na svetskom nivou za proizvodnju samolepljivih materijala u sektoru etiketa.

Iz svojih proizvodnih kapaciteta Arconvert vrši distribuciju samolepljivih materijala iz rolne i tabaka širom sveta sa strogom posvećenošću menadžmentu i logistici. Svaki dan oko 1,5 milion kvadratnih metara se isporučuje samo iz Arconvert magacina u mestu Arco u italijanskoj provinciji Trento. Sa godišnjim kapacitetima većim od 450 miliona kvadratnih metara, proizvodnim kapacitetima čija površina prevazilazi 50.000 m² i izvoznom stopom koja prevazilazi 50%, Arconvert zauzima visoku poziciju među proizvođačima etiketa u farmaceutskoj, tekstilnoj, automobilskoj, kozmetičkoj i industriji hrane i pića.

TINTORETTO GESSO

Arconvert ne ispunjava samo najviše zahteve estetike već kao proizvođač prednjači u primeni najnovijih tehnoloških rešenja. Arconvert, samolepljivi materijali, kombinuju eleganciju i lepotu prednjih etiketa proizvedenih od strane majke firme Fedrigoni sa visokom otpornošću na kontakt sa vodom, ledom, vlagom i sredstvima na uljanoj bazi. Arconvert je poznat kao pouzdan partner na internacionalnom nivou, po proizvodnji samolepljivih materijala koji sadrže sigurnosne elemente koje koriste vladine agencije širom sveta, kao i za zaštitu brendova, proizvode visoke mode, hranu i piće, visoku tehnologiju itd. kako bi smanjili i potpuno eliminisali mogućnost falsifikovanja i zloupotrebe.

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016