Intercoat

Intercoat je deo AMC AG grupe, poznatog i globalno uspešnog dobavljača samolepljivog papira i filmova.

Tri proizvodne divizije, Intercoat, Print Inform i  Global Notes, premazuju, obrađuju i kroje različite vrste finog papira i fleksibilnih laminata u kvalitetne krajnje proizvode.

Godine sticanja iskustava i znanja, marljiv odabir sirovih materijala, ekskluzivna upotreba ekološki dokazanih i visoko kvalitetnih lepkova, i savršena prateća usluga su provereni recept za zadovoljne klijente širom sveta.Intercoat je uspešan proizvođač samolepljivih laminata od svih tipova folija za štamparsku industriju, oglašavanje i industriju etiketa. Kao takav, Intercoat već 30 godina snabdeva kvalitetnim proizvodima

2017-Intercoat-Labels-Pasteurizable

SAMOLEPLJIVI FILMOVI

 

U Intercoat paleti proizvoda za etikete možete uglavnom naći sve klasične materijale kao što su PE i PP, koji su pogodni za kozmetičku industriju, industriju hrane i pića, tj No-Label-Look za hemijsku industriju i mnoge druge. Ova paleta proizvoda je upotpunjena PVC i PO filmovima i novim bio-folijama.

Naš jedinstveni površinski sloj se već godinama dokazuje na tržištu, bez obzira koja tehnologija štampe je u pitanju.

Naše najprodavanije proizvode možemo veoma brzo isporučiti. Mnoge proizvode Vam čuvamo kao polu-gotove laminate ili kao već sečene i upakovane proizvode koji Vam se dostavljaju u najkraćem roku.

Vinske etikete

 

Intercoat nudi papirne i filmične materijale za vinske etikete vrhunskog kvaliteta.

Prioritet je proizvodnja najvišeg i konstantnog kvaliteta koja zajedno sa dugogodišnjim iskustvom u premazivanju i know-how sa specifičnim proizvodima omogućava posvećenost vinskim etiketama. Svaki proizvod se pojedinačno kreira kako bi što bolje istakao karakter etikete i njen izgled na polici prodavnice.

Istovremeno, svaki proizvod je razvijen kako bi se poklopio sa zahtevima klijenata za konvertovanjem i pravljenjem etiketa.

Da li želite papirni proizvod, koji je sjajan ili mat, gladak ili hrapav, pojačan drugim materijalom, ravan ili embosiran, beo ili u nijansi slonovače, i na kraju, da li želite da je metaliziran? Ili želite filmični materijal, za npr superiorni “No-Label-Look” finiš?

Neka Vaša etiketa izgleda izuzetno uz Intercoat materijale!

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016