Mark Andy

Mark Andy P Series

O kompaniji Mark Andy

Kompanija Mark Andy osnovana je 1946. godine i od tada predstavlja jednu od vodećih kompanija u proizvodnji flekso mašina a danas je daleko najveći proizvođač flexo mašina u svetu – kako po broju zaposlenih i inženjera tako i po broju proizvedenih i instaliranih mašina godišnje. Od svog prvog modela, preko večno popularnog XL2200 modela, do Performance serije, danas druge generacije, kompanija Mark Andy je uvek nastojala da razvije platforme mađnia u skladu sa zahtevima svojih kupaca a koje unaprediti kvalitet i sistem kontrole štampe, povežati produktivnost, smanjiti troškove proizvodnje i uvećati profit svojim korisnicima.

Mark Andy proizvodi sve delove od kojih se proizvode mašine i to predstavlja najznačajniju komparativnu prednost ovog proizvođača u smislu pružanja najboljeg servisa i u Evropi, a ajednako značajno dug ekonomski životni vek mašina (lako kasniji mogući upgradi mašina) i izuzetno visoko cenjene mašine na tržištu polovnih mašina.

PERFORMANCE SERIES

Performance serija kompanije Mark Andy predstavlja tri modela P3, P5 i P7, izrađenih na jedinstvenom konceptu izrade mašine.

Pored izuzetnog kvaliteta štampe – stabilnog registra sa minimalnom tolerancijom, najveća tehnička inovacija koja odlikuje ovu seriju je smanjena putanja materijala kroz mašinu, brza promena posla i izuzetno mali startni troškovi kod puštanja posla.

Osnovne specifikacije i konfiguracije Performance serije :

  • Mehanička brzina 305 metara u minuti
  • Širina rolne : 25mm, 340mm, 430 mm, 500mm i 560mm
  • Korak od svega 140mm pa do 610mm
  • P3 je mašina sa mehaničkim transportom namenjena štampi samolepljivih etiketa
  • P5 je servo mašina za štampu samolepljivih etiketa, monofilmova i aluminijuma
  • P7 je full servo mašina za štampu na tankim filmovima , pre svega namenjena štampi fleksibilne ambalaže
  • Debljina substrata od 9 do 350 microna
  • Substrati: papir i samolepljivi papir, supported i unsupported filmovi (PP, PE, OPP, BOPP, PVC…) i aluminijum
  • Konfiguracija od 4 do 12 flekso jedinica standardno, pa sve do 28 jedinica za specijalne security proizvode
  • Opciono: Web TurnBar, Lam/Delam, Cold Foil, Hot Foil, Screen Printing, Rail system, Booklet inserter, Reverse Printing, Solventless laminacija…

Dugogodišnji rad kompanije Mark Andy je više puta nagrađen je Nagradama za Tehničke Inovacije koju dodeljuje Flexographic Tehnical Association, pa samo u poslednjih 10 godina je odbitnih 5 godišnih nagrada: za konstrukciju platforme Performance, Quick Change Die Cut rešenej za brzu promenu štanci, LED suđenje, Reverse Print…

Serije Performance su odabrane zbog jednostavnosti korišćenja, brzim promenama, drastično smanjenim otpadom i konzistentnošću- ekstremno stabilnim registrom, kao i izuzetnim kvalitetom štampe. Štamparije širom sveta su već imale prilike da se uvere u kvalitet i ubrzani proces rada ove serije flekso mašina. Iz dana u dan, sa sve većim brojem korisnika Performance serje, kompanija Mark Andy i dalje ostaje, pre svega, fokusirana na potrebe klijenata, kvalitet proizvoda, unapređenje brzine rada i profitabilnost svojih klijenata.

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016