Grafima 2018

Sajam Grafima, Beograd, septembar 2018. godine

Kompanija Professional Printing Solutions, ovlašćeni zastupnik kompanije HP Indigo za region, nastoji da svojim klijentima ponudi profitabilna rešenja u oblasti štampe oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima kao i kroz investiranje u praćenje svetskih trendova i inovacija.

Na ovogodišnjem sajmu Grafima, kompanija Professional Printing Solutions predstavila je uzorke HP Indigo digitalne štampe na polju fleksibilne i kartonske ambalaže, kao i uzorke štampe knjiga, monografija, marketinških materijala i foto publikacija. Posetioci su imali priliku da vide iza kojih to uspešnih brend kampanji stoji upravo HP Indigo digitalna štampa.

Grafima 2018

Posetiocima sajma su predstavljene karakteristike HP Indigo opreme koja je projektovana za štampu preko milion tabaka mesečno i koja svojim korisnicima pruža mogućnost štampe kako na najtanjim papirima, tako i na materijalima do 600 mikrona debljine, a sve to uz mogućnost dobijanja i do 97% Pantone Scale.

Grafima 2018

Sigurni smo da svi koju su posetili naš štand sada razumeju zašto je ulaganje u HP Indigo tehnologiju dugoročno ulaganje koje omogućava održavanje konkuretne pozicije sa akcentom na kontinuiranom pristupu najrazličitijim mogućnostima i aplikacijama uz kvalitet štampe jednak ofset kvalitetu.

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016