HPI Aqua d’Or etikete

Professional Printing Solutions je generalni zastupnik za prodaju HP Indigo digitalnih presa u regionu sa dugogodišnjim iskustvom i sopstvenim servisnim timom koji je dostupan u režimu rada 24/7, sa čak 99% opreme dostupne na lageru.

HP Indigo digitalne prese su projektovane za štampu preko milion tabaka mesečno i svojim korisnicima pružaju mogućnost štampe kako na najtanjim papirima, tako i na materijalima do 600 mikrona debljine uz mogućnost dobijanja i do 97% Pantone Scale.

Kompanija Danone je promovisala prazničnu ediciju gazirane vode sa jedinstvenim dizajnom kreiranim pomoću HP Smart Stream Collage-a, koja funkcioniše uz pomoćog novog automatizovanog  softvera za dizajn wrap-around etiketa.

Dizajn koji je kreirao Emil Kozak savršeno upotpunjuje prazničnu atmosferu provedenu u krugu porodice, prijatelja i kolega. Flaša zapremine 1.25l sada je dostupna u maloprodajnim objektima u Danskoj i elementi dizajna kombinuju snežne pahulje, irvase i druge novogodišnje motive sa ciljem kreiranja 100.000 jedinstvenih etiketa za dva različita ukusa ove vode.

HP Smart Stream Collage koristi algoritam kako bi kreirao nasumične kombinacije unapred definisanih elemenata, kreirajući time jedinstven i neponovljiv dizajn pakovanja.

Aqua d’Or širi prazničnu magiju i čaroliju sa svojim razigranim dizajnom za vode sa ukusom izjavio je Line Giessing Jørgensen, Brand Manager kompanije Danone. Nova softver tehnologija omogućava brendovima mogućnost da istaknu sezonalnost proizvoda na različite načine uz naglašenu kreativnost.

HP Collage softver omogućava brendovima, agencijama i štamparijama priliku za kreiranje beskrajnog broja varijacija uz pomoć unapred definisanog seta elemanata. Varijacije mogu biti bazirane na kombinaciji slika, logotipa, teksta kombinovano po individualnim  pravilima. Korisnik može kontrolisati parametre kao što su minimalan i maksimalan broj ponavljanja svakog elementa sa mogućnošću kreiranja stotina, hiljada, pa čak i milona jedinstvenih dizajn rešenja.

Za više detalja o samom proizvođaču i aktuelnoj ponudi digitalnih presa pogledajte preko sledećeg linka :https://www8.hp.com/us/en/commercial-printers/indigo-presses/products.html.PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016