Kako nam HP Indigo tehnologija može pomoći da kreiramo prepoznatljiv brend ?

Upoznajte se sa ovim neodoljivim brendom kafe. Oči kao centralna grafika su jednostavne, ali upečatljive i efektne. Korišćene su na različitim pakovanjima i proizvodima pažljivo prateći primenu sa ciljem kreiranja prepoznatljivog brenda.

Zašto dizajnirati samo jedno pakovanje kada ovde odabrane oči kao centralni element možemo savršeno uklopiti na beskonačnom broju dizajn rešenja i time povećati mogućnost da osvojimo pogled i pažnju potrošača.

Kompaniju HP Indigo, pored jedinstvene tehnologije, karakterišu i softverska rešenja kojima prednjači  u odnosu na konkurente iz iste oblasti. HP Smart Stream Designer je revolucionaran softver namenjen izradi velikog broja aplikacija na širokom spektru materijala iz rolne i tabaka, fokusiranih na realizaciju sofisticiranih poslova i personalizovanih kampanja. Korišćenjem algoritma HP Mosaic može proizvesti gotovo neograničene varijacije uzoraka pomoću skaliranja, transpozicije i rotacije. U sklopu HP Smart Stream Dizajnera dostupan je HP Smart Stream Collage, novi alat za varijabilne podatke. Za razliku od HP Mosaic-a, korisnici započinju kreativni proces definisanjem osnovnih komponenti koje će biti deo svake varijacije. Korisnici mogu kontrolisati varijable poput ponavljanja, rotacije i veličine. Ova fleksibilnost omogućava robnim markama da zadrže kontrolu nad vizuelnim identitetom i osiguraju integritet brenda, a maksimalno povećaju kreativnu slobodu.

Kompanija Professional Printing Solutions je generalni zastupnik za prodaju HP Indigo digitalnih mašina na području Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Makedonije sa dugogodišnjim iskustvom i sopstvenim servisnim timom koji je dostupan u režimu rada 24/7, sa čak 99% opreme dostupne na lageru.PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016