Kompanija Herzog Etiketten instalirala mašinu Mark Andy Digital Pro 3

Nemačka kompanija specijalizovana za proizvodnju etiketa, Herzog Etiketten, instalirala je digitalnu mašinu Mark Andy Digital Pro 3. Kompanija je osnovana 1924. godine, a ’90tih je preusmerila svoj fokus na proizvodnju etiketa.

Ova firma danas broji 30 zaposlenih. Snabdevaju etiketama veliki broj vinarija, proizvođača robe široke potrošnje, proizvođače iz oblasti auto industrije itd. Prva mašina Mark Andy 2200 instalirana je 1993.godine. Nakon toga investirano je u još četiri Mark Andy mašine u periodu do 2016.godine. Poslednja investicija bila je osmobojna mašina Performance serije P5 sa širinom rolne od 340mm.

Nova mašina Mark Andy Digital Pro 3 utemeljuje potpuno novi pravac za kompaniju Herzog Etiketten na tržištu visoko kvalitetnih etiketa manjih tiraža. Suvi toner omogućava digitalnu štampu u CMYK-u sa dodatnom flekso jedinicom za spot boje ili lakiranje. Na ulaznoj stanici nalazi se sistem za čišćenje materijala. Na ovom modelu možete aplicirati laminaciju i hladnu foliju. Maksimalni korak štance je 482 mm i na mašini se nalazi jedinica za sečenje materijala pre namotača sa dve osovine.

Objašnjavajući odluku kompanije da investira u Mark Andy Digital Pro 3, generalni direktor Rolf Herzog je prokomentarisao : “Ohrabreni smo da ulažemo u najnoviju tehnologiju prateći Mark Andy kao svetskog lidera u proizvodnji etiketa. Naši klijenti očekuju najbolje od nas, tako da nam je potrebna tehnologija koja omogućava kontinuirane inovacije vodeći računa o troškovnoj isplativosti održavajući vrhunski kvalitet. Model Digital Pro se savršeno uklapa sa postojećim flekso kapacitetima i proširuje paletu proizvoda koju možemo ponuditi svojim kupcima”.

Mark Andy

Herzog Etiketten operateri na mašini Jonas Hauck (levo) i Thomas Pfeiffer

Request Sample Digital ProPPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016