Kompanija Label Tech iz Irske instalirala je Evolution model proizvođača Mark Andy

Mnogo toga se promenilo na tržištu samolepljivih etiketa od kad je Label Tech osnovan u Dablinu 1992.godine. Danas je kompanija najveći proizvođač etiketa u Irskoj sa 48 zaposlenih i proizvodnim kapacitetima od čak 20.000 m². Kompanija Label Tech koristi svoje znanje i stečenu ekspertizu kako bi obezbedila vrhunski kvalitet na tržištu etiketa uključujući sektore hrane, pića, farmacije, transporta i logistike.

Label Tech’s James Costello (napred) i Johnny Woods pored nove Mark Andy Evolution mašine

Danas kompaniju vodi generalni direktor James Costello koji je izjavio : ” Kada smo pokrenuli biznis, samolepljive etikete su imale pre svega fukcionalnu ulogu, koja je definisana tržišnom tražnjom, dok su danas očekivanja kupaca i nivo sofisticiranosti eksponencijalno porasli i značajno uticali na promene na tržištu etiketa”.

Kompanija Label Tech je uvek ulagala svoja interesovanja za tehničku stranu štampe i značajne investicije tokom godina kako bi prevazišli očekivanja klijenata i održali njihovu lojalnost. Kompanija je postala poznata po svom osoblju, njihovom znanju i ekspertizi, sarađujući sa klijentima u cilju dostizanja kvaliteta baš po njihovim zahtevima. Verujući da je kompanija dobra onoliko koliko su dobri ljudi u njoj, Label Tech je investirala vreme i novac u podsticanje razvoja talenata među svojim zaposlenima, ohrabrujući ih da nastave da razvijaju svoje veštine i kompetencije.

Poslednja investicija kompanije Label Tech je u Mark Andy Evolution model koji je uspešno predstavljen na sajmu Label Expo u Briselu 2019.godine.

Instalirana Evolution serija ima širinu rolne od 330mm, 8 stanica za boju i opremljena je sa ful UV sušenjem. Specifikacija mašine je sa liftom za rolnu na odmotaču, dve jedinice za štancovanje etiketa, jedinicom za tabačenje i transportnom trakom. Mašina je takođe opremljena turn barom, jedinicom za aplikaciju hladne folije i laminacijom koje su montirane na sistem šina za pomeranje stanica između štamparskih jedinica, sa BST inspekcijskom kamerom. Za opciju štampe rolna-rolna ugrađen  je namotač sa dve ruke i liftom za rolne.

Iz kompanije Label tech ističu da je najveća atrakcija nove Evolution serije u njenoj brzini i fleksibilnosti koja povoljno utiče na povećanje baze klijenata i mogućnost na brz odgovor usled rasta pojedinačnih porudžbina.

Govoreći u ime kompanije Mark Andy, Sales Manager Paul Macdonald, je izjavio : ”  Ovo je još jedan primer kako je kompanija Label Tech u prvi plan stavila kvalitet i investicije u najnovije tehnologije želeći da naj način obezbedi svojim klijentima najviši kvalitet.”

Ovo je druga od ukupno tri mašine koja je instalirana od početka pandemije virusa Covid 19 u ovoj štampariji. Kompanija Mark Andy sa ponosom ističe da su tokom instalacije i obuke striktno poštovane sve epidemiloške mere iako je to za poslove ovog tipa bilo itekako zahtevno.PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016