Manter je plasirao novi Tintoretto Pearl H+Opacity™ FSC™ samolepljivi papir, dostupan sa dve vrste lepka

Tintoretto Pearl H+Opacity™ FSC™ je idealno rešenje za elegantne etikete, koje će posebno istaći Vaš proizvod, a koje su takođe namenjene da odole izazovu dugog stajanja u kibli leda.

Ovaj Manter proizvod sadrži ranije predstavljenu greaseproof version koju odlikuje to što se ne zamašćuje. Namenjeno proizvodima luksuznog dizajna, sedefasta površina dodaje posebnu dimenziju i blistav kvalitet, koji se ističe čak i pre bilo kakve završne dorade.

Tintoretto Pearl H+Opacity™ FSC™ predstavlja idealno rešenje za isticanje elegantnih etiketa koje mogu odoleti izazovu velike vlage zadržavajući nepromenjen izgled.

Manter kolekcija je sada upotpunjena ovim samolepljivim materijalom koji predstavlja idealno rešenje za parfeme i kozmetičke proizvode kao i ekskluzivna pakovanja ekstra devičanskih maslinovih ulja.

Sa dodatkom H+Opacity™ tehnologije, Tintoretto Pearl FSC™ je idealno rešenje za sektor vina i pića gde etikete uvek moraju da održe netaknut izgled čak i nakon stajanja u kibli. Tintoretto Pearl H+O™ FSC™ može biti kombinovan sa lepkom SH6020 Plus™,koji je namenski razvijen za industriju vina za potrebe repozicioniranja pogrešno apliciranih etiketa  kao i sa permanentnim lepkom SH9020™, koji omogućava dugotrajnu izdržljivost čak i u uslovima ekstremne vlage i promena temperature.

FacebookTwitterLinkedInEmailMorePrintPPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016