Mark Andy je instalirao prvu mašinu Evolution Serije u Evropi

Colorado Etiquettes, francuska štamparija sa preko 45 godina iskustva u proizvodnji etiketa, instalirala je prvu Mark Andy mašinu Evolution serije.

Tom Cavalco, izvršni potpredsednik za sektor prodaje, izjavio je na ceremoniji proslave : ” Presrećan sam što mogu da posvedočim da je naša poslednja flexo tehnologija primenjiva i pristupačna za manje proizvođače koji tragaju za rešenjima koja mogu unaprediti njihovu produktivnost i proširiti tržišne mogućnosti. Čestitam kompaniji Colorado što je prva štamparija za etikete u Francuskoj koja će koristiti benefite Evolution serije.”

Mark Andy Evolution Serija

Nova Evolution serija koja je predstavljena na sajmu Label Expo 2019, predstavlja savršenu dopunu za višestruko nagrađivanu  Mark Andy Performance seriju. Kreirana na osnovu P7E platforme, Evolution serija je napravljena tako da može biti prilagođena bilo kojoj konfiguraciji koja će odgovarati trenutnim zahtevima kao i biti modifikovana ukoliko se zahtevi promene. Model instaliran u štampariji Colorado je UV model sa 6 boja, širine 330 mm. Model je upotpunjen  sa turn bar-ovima, duplom stanicom za sečenje, zatvorenim sistemom za merenje i kontrolu tenzije materijala, sistemom za automatski registar sa preregistrom i servo odmotavanjem i premotavanjem. Novi Evolution model pridružio se već postojećim Mark Andy modelima oznaka 830 i 2200 koje je klijent već posedovao.

Govoreći ispred kompanije Colorado, Laurent Fenot, unuk osnivača, koji vodi biznis u poslednjih 35 godina sa suprugom Christelle je rekao : ” Odabrali smo Evolution seriju jer smo verovali da predstavlja idealno rešenje koje će nam pružiti mogućnost da zadovoljimo postojeće zahteve i pružimo fleksibilnost kada je istraživanje novih tržišnih mogućnosti u pitanju. Posedujemo reputaciju kompanije koja uspešno rešava probleme klijenata pa nam je od presudnog značaja da oprema upotpunjuje naša tehnička znanja i know-how. Evolution model će nam pomoći da razvijemo proizvode za tržišne niše i s obzirom da je to naša prva mašina u širini od 330mm obezbeđuje nam dodatne kapacitete takođe. “

Christelle Colorado veruje da Mark Andy tehnologija njihovoj kompaniji pruža velike mogućnost za razvoj i objašnjava : ” Mi smo prepoznati kao zanatski biznis i naši klijenti cene činjenicu da nas naša veličina čini pristupačnim – oni vole da sarađuju direktno sa ljudima koji poseduju znanje i veštine. Kod nas ne postoji uobičajen posao, svaki dan i svaka smena su drugačiji i to predstavlja našu prednost i toliko cenjenu fleksibilnost.”

Kompanija Colorado Etiquettes zauzima specifičnu tržišnu nišu na francuskom tržištu etiketa sa svojih 5 zaposlenih i 600 m² proizvodnog pogona. I kada se desi da izgube klijenta zbog cene, isti se ubrzo vrate kada shvate da veštine i znanje koje poseduju predstavlja njihov neprocenjiv značaj i USP koji ih razlikuje od konkurencije.PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016