Uspešna instalacija najveće inline flexo mašine u Skandinaviji – Mark Andy P9 serija u kompaniji LariTryck u Švedskoj

Kompanija Lari Tryck objavila je instalaciju vrednu 6 miliona eura u Mark Andy P9 Performance seriju

Jedan od vodećih proizvođača etiketa u Skandinaviji, Lari Tryck AB, investirao je više od 6 miliona eura u svoje moderne proizvodne kapacitete u mestu Bjuv i Nässjö u Švedskoj.

Uprkos nesigurnoj situaciji izazvanoj globalnom pandemijom, vlasnik kompanije, gospodin Johan Ripa saopštio je da je rast u drugoj polovini 2020 iznosio 12%, i da predviđaju još veće stope rasta tokom naredne godine. Jedini izazov sa kojim su se susreli bili su produženi rokovi isporuke sirovina, dok je tražnja bila stabilna sa izraženim rastom od leta na ovamo.

Mark Andy P9 u kompaniji LariTryck predstavlja najveću inline flexo mašinu u Skandinaviji

Investicija je bila usmerena na povećanje produktivnosti, sa primarnim fokusom na 10 boja, 560mm širine i mogućnošću proizvodnje brzinom od 300 m/min. Mark Andy poseduje UV led sušenje, stanicu za hladnu foliju kao i stanice za štampu u oba smera sa specijalnim sušačem uz pomoć toplog vazduha za boje i premaze koje su na vodenoj bazi. Specifikacija takođe uključuje robusnu stanicu za štancovanje i Mark Andy unapređen system za namotavanje mrežice .

Investicija takodje uključuje Martin Automatic automatski  bafer odmotač za postojeću Mark Andy P7 seriju i dve dodatne MBSF jedinice. Novi odmotači i mašina za montažuje klišea su takođe uključeni kao i mašina Rotoflex VLI 600 inspekcija-premotač koji ce biti dodat u januaru 2021.PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016