Poljska štamparija Sigolabels investirala u novu Evolution seriju E5

Investicija u novu flekso mašinu pružila je kompaniji Sigolabels mogućnost da zaprima veliki broj porudžbina i garantuje kratkim rokom isporuke. Nakon dužeg razmatranja i analiziranja potreba kompanije za novom opremom odlučeno je da upravo model Evolution E5 najbolje odgovara zahtevima i potrebama posla.

Ova poljska štamparija prisutna je na gotovo svim evropskim tržištima, sa posebnim fokusom na tržišta Nemačke, Holandije i Velike Britanije.

Konfiguracija opreme

Mašina radi brzinom od 230 mm i namenjena je štamparijama koje imaju zahteve za širokim spektrom različitih kolor etiketa. Štamparija opslužuje klijente iz različitih  industrija kao što su industrija hrane, pića, farmaceutska i hemijska industrija.

Mark Andy Evolution E5 nudi veću brzinu u odnosu na raniji model. Sledeći vrlo važan benefit je izuzetan color matching, koji direktno utiče na smanjenje otpada u proizvodnji. Dostupna je i opcija autoregistra. Dodatna prednost podrazumeva unapređenu ergonomiju mašine obezbeđujući dosta prostora oko ink stanica za komforniji rad. Upravljanje mašinom je veoma intuitivno i lako savladivo.

Prednosti Evolution serije

Rafal Koszelnik, suvlasnik firme Sigolabels, ističe servo tehnologiju kao jednu od najvećih prednosti ove platforme. On objašnjava da je mašina tako konstruisana da su rukovanje i održavanje veoma jednostavni.

Posebno istaknute karakteristike ovog modela su :

  • servo pogon za svaku ink stanicu zasebno,
  • odvojeno upravljanje aniloxom i pritisnim valjkom i
  • unapređena opcija kontrole tenzije materijala.

Sa druge strane velika prednost ovog modela je u mogućnosti brze pripreme stanica za nanos boje i die cutting stanica.

Evolution serija pogodna je za široki spektar materijala kao što su monofilmovi, wrap around, shrink sleeve i IML etikete sa mogućnošću štampe na substratima debljine od 12-305 mikrona.

Punu konfiguraciju možete pogledati uz pomoć sledećeg linka : https://www.markandy.com/equipment/flexo-presses/evolution-series/evolution-series-e5/PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016