PPS Covid19 – Obaveštenje

Dragi klijenti i poslovni saradnici,

Obaveštavamo Vas da zbog globalne pandemije virusom COVID 19, kao i većina Vas, nismo u prilici da obavljamo poslovne aktivnosti punim kapacitetom.

Trudimo se da održimo kontinuitet i odgovorimo Vašim zahtevima kako po pitanju potrošnog materijala, rezervnih delova, tako i usluga servisa u zavisnosti od raspoloživog lagera ili zahtevane dinamike uvoza. Održavamo dnevnu komunikaciju sa dobavljačima koji nam pružaju maksimalnu podršku kada su zahtevi klijenata u pitanju, u skladu sa svojim mogućnostima zbog trenutne situacije.

Budite uvereni da su preduzete sve neophodne mere kako bi se promet robe obavljao potpuno bezbedno. Ističemo da je očuvanje zdravlja i sigurnosti svih uključenih u lanac snabdevanja na prvom mestu i da se trudimo da isti održimo na najvišem nivou.

Kako bi se smanjila mogućnost daljeg širenja zaraze virusom COVID 19, postupili smo u skladu sa izdatim preporukama i naredbama izdatim od strane Vlade Republike Srbije. U skladu sa preporučenim merama trenutno su ukinuta sva službena putovanja i poslovna interakcija licem u lice. To upravo znači da su Vam sve naše kolege dostupne putem telefona ili video konferencije za sva pitanja ili konsultacije.

Cilj je da održimo kontinuitet poslovanja ne narušavajući tom prilikom ničiju bezbednost.

Ostanite zdravo i čuvajte sebe i svoje najbliže jer ćemo jedino tako biti uvek spremni za poslovne izazove!

PPS tim ja na okupu i spremano čaka Vaše upite!

Srdačan pozdravPPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016