Revolucija u personalizovanoj štampi – HP Indigo

Kompaniju HP Indigo, pored jedinstvene tehnologije, karakterišu i softverska rešenja kojima prednjači  u odnosu na konkurente iz iste oblasti u partnerstvu sa kompanijom HP Indigo. HP Smart Stream Designer je revolucionaran softver namenjen izradi velikog broja aplikacija na širokom spektru materijala iz rolne i tabaka, fokusiranih na realizaciju sofisticiranih poslova i personalizovanih kampanja. 

Kanadski brend “Diet Coke” kreirao je kampanju pod nazivom “One of a Kind” u okviru koje je svaki komad ambalaže imao potpuno jedinstven dizajn. Ova kampanja je dala izvanredne rezultate i očekivani rast prodaje i posledično veću lojalnost od strane kupaca. Upravo korišćenjem HP Smart Stream Mosaic softvera automatski je stvoreno milion potpuno novih grafika koje su aplicirane na flaše, na bazi odabranih i definisanih dizajn rešenja.

HP indigo

Zapažene kampanje su koristili i drugi poznati brendovi kao što su Nutella, Nestle, Heineken, Budweiser i drugi proizvođači iz prehrambene, kozmetičke i drugih industrija.

HP indigo

Softverski dodatak za Adobe InDesign® ili Adobe Illustrator®, HP Smart Stream Designer omogućava Vam da prilagodite bilo koji posao pomoću slika, teksta i dizajna kako biste maksimalno zadovoljili potrebe kupaca.

HP Smart Stream Mosaic je tehnologija promenljivog dizajna koja se isporučuje sa HP Smart Stream Dizajnerom. Korišćenjem algoritma HP Mosaic može proizvesti gotovo neograničene varijacije uzoraka pomoću skaliranja, transpozicije i rotacije. U sklopu HP Smart Stream Dizajnera dostupan je HP Smart Stream Collage, novi alat za varijabilne podatke. Za razliku od HP Mosaic-a, korisnici započinju kreativni proces definisanjem osnovnih komponenti koje će biti deo svake varijacije. Korisnici mogu kontrolisati varijable poput ponavljanja, rotacije i veličine. Ova fleksibilnost omogućava robnim markama da zadrže kontrolu nad vizuelnim identitetom i osiguraju integritet brenda, a maksimalno povećaju kreativnu slobodu.

HP indigo

Aqua d’Or, danski brend mineralne vode u vlasništvu Danone-a, sada prodaje 3,2 miliona bočica za vodu u jedinstvenoj ambalaži. Folenprint Rako, firma iz All4Labels Grupe proizvela je personalizovane etikete za vodu za samo dve nedelje koristeći HP Indigo 20.000 digitalnu mašinu  i HP Smart  Stream  Mosaic kao uz Print OS softver. Etikete za kampanju Flow Your Way , Aqua d’Or,  imaju jedinstveni dizajn danskog umetnika Emila Kozaka koji odražava prirodu i individualnost.

HP indigo

Kampanja Aqua d’Or savršen je primer kako brendovi koriste HP digitalnu tehnologiju kako bi postali prepoznatljivi i kreativni.PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016