Romantics sokovi

Kompanija Professional Printing Solutions je generalni zastupnik za prodaju HPIndigo digitalnih presa za područje Srbije, Crne Gore, Makedonije iAlbanije.

Romantics, španski brend hladno ceđenih sokova, sjajanje primer uspešne strategije i nastupa na tržištu koji je rezultovao stabilnompozicijom i prepoznatljivošću ovog brenda. HP Indigo WS6800 digitalna presa  je omogućila kompaniji Romantics  da  iskoristipotencijal  malih tiraža  pri realizaciji u rekordnom rokuosiguravajući  da se svakog meseca dodanovi dizajn etiketa.  Ova strategijaomogućava Romantics-u da isporučuje jedinstveno i personalizovano iskustvo zasvoje krajnje korisnike. 

Nastup bez marketing budžeta !

Fokus na jedinstvenom dizajnu  etiketa !

Pred ovom kompanijom je osim velike konkurencije bio i izazov koji je plasman i pozicioniranje dodatno otežavao, a tiče se kratkog roka trajanja jer su u pitanju sokovi na prirodnoj bazi i bez aditiva.

Strategija pozicioniranja je potpuno bila oslonjena na kreiranje što većeg broja jedinstvenih etiketa, jer ulaganja u druge marketing aktivnosti nije bilo zbog ograničenih sredstava. Danas, Romantics u svom portfoliju poseduje više od 100 različitih etiketa, a pozicioniran je na više od 3000 prodajnih mesta širom Španije i beleži izuzetne rezultate u prodaji.

Marc Coll, direktor kompanije Romantics je izjavio :  ” Inovacije i različitosti su ključni faktori za opstanak u ovom stalno rastućem sektoru. Prinuđeni smo da stalno istražujemo nove tehnologije od proizvodnje sokova do procesa pakovanja kako bi ostvarili mogućnost isporuke jedinstvenog iskustva našim potrošačima “


HP Indigo rešenja nam pomažu da isporučujemo visoko kvalitetan, kreativan I prilagođen izgled pakovanja za naše sokove. Kada smo otkrili  šta je sve moguće u radu sa  HP Indigo tehnologijom, nikada više nismo uvideli razlog za promenu strategije ni tehnologije koju smo odabrali. ”

Preko sledećih linkova se možete bliže upoznati sa brendom Romantics i mogućnostima koje je HP Indigo tehnologija pružila, a koje je ovaj brend iskoristio prilikom osvajanja tržišta I kupaca.PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016