Sajam Digitalne Aplikacije 26.2 & 27.2 Beograd

Kompanija Professional Printing Solutions predstavila je na sajmu Digitalne Aplikacije 26. & 27. februara u Belexpo centru u Beogradu, proizvođača digitalnih presa HP Indigo čiji su zastupnik za područje Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Makedonije.

Zajedno sa svojim klijentima, korisnicima HP Indigo tehnologije, predstavljene su kampanje rađene na opremi iz rolne i tabaka. Prezentovani su uzorci na polju fleksibilne i kartonske ambalaže, kao i uzorci štampe knjiga, monografija, marketinških materijala i foto publika­cija.

Kompanija HP Indigo redovno nastupa na vodećim sajmovima kao što su Drupa, Label Expo i Interpack jer takvi događaji predstavljaju sjajnu priliku za prezentovanje noviteta tržištu. Lokalni događaji, nikako manje značajni, povereni su HP Indigo distributerima  koji mnogo bolje poznaju tržišne prilike regiona na kome posluju.

U svetlu intezivnih promena, važno je shvatiti da se i svet štampe menja takođe kao i naše potrebe i navike. Statistika govori u prilog činjenici da se svet štampe usmerava sve više ka digitalnoj tehnologiji gde HP Indigo predstavlja jednu od vodećih tehnologija.

Savremenom tržištu digitalna štampa donela je brojne mogućnosti. Jedna od najvažnijih je mogućnost brze isporuke po povoljnoj ceni uz odličan kvalitet pružajući mogućnost kreiranja različitih proizvoda koji će se isticati na tržištu.

Štamparije se danas suočavaju sa izazovima sve intezivnije konkurencije i u stalnoj su potrazi za načinima kako da istaknu svoj proizvod, te su stoga personalizovane kampanje i limitirana izdanja nova marketinška strategija sve većeg broja brendova. Digitalna štampa se nameće kao ključno rešenje koje brendovima može pomoći u dodatnom učvršćivanju veza sa kupcima i inovativnosti s jedne strane dok s druge strane omogućava optimizaciju troškova štampe i pripreme. Mass-customization, varijabilni podaci, personalizacija, limitirana izdanja koncepti su za koje HP Indigo ima rešenje.PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016