Zašto je HP Indigo partner koga biraju najveći svetski brendovi?

HP Indigo

Kompanija Professional Printing Solutions organizovala je 3.aprila događaj pod nazivom  “Zašto je HP Indigo partner koga biraju najveći svetski brendovi ” u modernom prostoru ICT HUB-a, u samom centru Beograda.

Događaju su prisustvovala 3 predavača, od kojih je svaki u domenu svoje ekspertize predstavio prisutnima značaj digitalne tehnologije analizirajući različite faktore koji danas presudno utiču na donošenje odluke o izboru tehnologije štampe.

Vojislav Ilić, Application specialist,  ispred Adv Studia prisutnima je predstavio specifičnosti HP Indigo tehnologije, dok je Dejan Vukelić, Art direktor agencije Comma Design prezentovao benefite koji stoje na raspolaganju agencijama koje se ohrabre da uplove u korišćenje ove tehnologije štampe.

Blok prezentacija je završio gospodin Christian Menegon, predstavnik kompanije HP Indigo, koji je kroz primere iz prakse istakao prednosti koje brendovi stiču u odnosu na konkurenciju, koristeći upravo HP Indigo tehnologiju.

Prezentacije održane na ovom događaju su odgovorile na niz navedenih pitanja :

– da li digitalna štampa može dati otiske offset kvaliteta ?

– koja tehnologija štampe pruža kolor menadžement uz štampu 97% boja Pantone skale ?

– koja je to digitalna štampa bez ograničenja u odabiru tipa materijala čiji se raspon debljina kreće od 60-600 mikrona po formatima od A3+ do B2?

– kako tehnologija digitalne štampe može postati podrška i stalni izvor ideja za dizajnere?

– uz pomoć kojih softverskih rešenja možete realizovati varijabilnu, personalizovanu i mozaik štampu po optimalnoj ceni?

– kako da idete u korak sa zahtevima današnjeg poslovanja u pogledu fleksibilnosti, brzog odgovora na zahteve i smanjene količine otpada u štampi?

HP Indigo

Posetioci su imali mogućnost da uživo pogledaju uzorke štampe različitih segmenata kao što su : knjige, monografije, časopisi, promo materijal, uzorci kartonske, fleksibilne ambalaže i etiketa.

HP Indigo
digitalna stampa, personalizovana stampa, HP Indigo Srbija, varijabilna stampa
HP Indigo
digitalna stampa, personalizovana stampa, HP Indigo Srbija, varijabilna stampa

Ponosni smo na činjenicu da uvek beležimo izuzetan odziv kada je organizacija ovakvih događaja u pitanju što govori u prilog činjenici da su pripadnici ove zajednice uvek spremni da uče i prate novitete u oblasti štampe.PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016