PERSONALIZACIJA KARTICA

VAŠ PARTNER OD POVERENJA

Kompanija Atlantic Zeiser je svetski lider u oblasti personalizacije kartica i kovertiranja koja nudi integrisane sisteme za izradu ID, bankarskih i komercijalnih kartica.

Klijentima su na raspolaganju različiti moduli sa visoko bezbednosnim softver platformama za slike, full face edge to edge DoD Inkjet štampu, binarnu DoD inkjet štampu, UV digital lakiranje, security cold laminaciju – Cool Shield, sa i bez kontaktno chip programiranje, magnetno kodiranje i binarno / grayscale obeležavanje laserom.

Kompanija Atlantic Zeiser nudi rešenja za personalizaciju EMV kreditnih, debitnih i pri-pejd bankarskih kartica. DoD Inkjet tehnologija štampe visoke rezolucije je napredna alternativa postojećim tehnologijima štampe. Tehnika DoD Inkjet štampe odobrena je od strane svih vodećih finansijskih institucija kao što su Visa, Master Card itd.

Kada je u pitanju tržište ID kartica, Atlantic Zeiser nudi širok portfolio mogućnosti za potrebe državnih institucija, perso biroa i agencija koje pružaju zaokružena rešenja kada je izdavanje identifikacionih kartica različitih namena u pitanju. Kategorije dokumenta koja je moguće izraditi korišćenjem ove opreme uključuju : lične karte, vozačke dozvole, zdravstvene knjižice itd.

Kompanija Atlantic Zeiser takođe nudi napredna rešenja za personalizaciju sledećih kategorija kartica:

  • Poklon kartice
  • Kartice lojalnosti
  • Članske karte
  • Promotivne kartice

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016