PERSONALIZACIJA KARTICA

VAŠ PARTNER OD POVERENJA

Kompanija Atlantic Zeiser je svetski lider u oblasti personalizacije kartica i kovertiranja koja nudi integrisane sisteme za izradu ID, bankarskih i komercijalnih kartica.

Klijentima su na raspolaganju različiti moduli sa visoko bezbednosnim softver platformama za slike, full face edge to edge DoD Inkjet štampu, binarnu DoD inkjet štampu, UV digital lakiranje, security cold laminaciju – Cool Shield, sa i bez kontaktno chip programiranje, magnetno kodiranje i binarno / grayscale obeležavanje laserom.

Kompanija Atlantic Zeiser nudi rešenja za personalizaciju EMV kreditnih, debitnih i pri-pejd bankarskih kartica. DoD Inkjet tehnologija štampe visoke rezolucije je napredna alternativa postojećim tehnologijima štampe. Tehnika DoD Inkjet štampe odobrena je od strane svih vodećih finansijskih institucija kao što su Visa, Master Card itd.

Kada je u pitanju tržište ID kartica, Atlantic Zeiser nudi širok portfolio mogućnosti za potrebe državnih institucija, perso biroa i agencija koje pružaju zaokružena rešenja kada je izdavanje identifikacionih kartica različitih namena u pitanju. Kategorije dokumenta koja je moguće izraditi korišćenjem ove opreme uključuju : lične karte, vozačke dozvole, zdravstvene knjižice itd.

Kompanija Atlantic Zeiser takođe nudi napredna rešenja za personalizaciju sledećih kategorija kartica:

  • Poklon kartice
  • Kartice lojalnosti
  • Članske karte
  • Promotivne kartice

PERSOMASTER

EMV sistem za personalizaciju bankarskih kartica – prvi sa DoD Inkjet tehnologijom

Persomaster je poslednja  generacija rešenja srednjeg kapaciteta za personalizaciju kartica za troškovno efikasnu proizvodnju ravnih EMV kartica, debitnih i pre-paid bankarskih kartica. Kompaktni, modularni i visoko fleksibilni sistem proizvodi i do 4200 kartica na sat i uključuje sve prednosti  DoD inkjet tehnologije u personalizaciji kartica.  DoD je dokazana zamena za tradicionalne  tehnolgije kao što su termalna štampa ili embosiranje kartica. Sve ovo rezultuje višestrukim koristima kako po pitanju trajnosti personalizovanih kartica i do 50 puta nižim troškovima izrade.

Personalizacija kartica DoD štampom je odobrena od vodećih korporacija iz ove oblasti kao što su Visa, Master Card i American Express.

Persomaster je lako povezati sa postojećom softverskom infrastrukturom i efikasno proizvoditi i velike količine malih porudžbina. Arhitektura mašine je prilagođena brzoj promeni posla. Persomaster je idealno rešenje za centre za personalizaciju kartica bilo koje veličine.

PERSOMASTER – Moduli

Ulazni modul Ulagajuća stanica dizajnirana za punjenje bez grebanja iz dva odeljka. Duplikati kartica su automatski detektovani i prebačeni u odeljak posebne namene koji se može zaključati po potrebi.
Magnetno kodiranje Visoka preciznost ISO magnetnog kodiranja  LoCo i HiCo kartica pri radu u statičkoj poziciji.
Chip Programiranje Prilagodljivo programiranje čipova pruža mogućnost za čak 21 oblast specifičnih industrija  kako bi omogućio visoku brzinu programiranja kartica sa kontaktnim,  bez kontaktnim čipom ili kartica sa dualnim čipom.
DoD Štampa Robustna duboka crna, neprozirna bela i žive boje grafičke personalizacije vlasnika kartice kao što su broj računa, rok upotrebe, ime, CVV2, 1D ili 2D barkodovi i fotografije u boji. DoD štampa je odobrena od svih vodećih finansijskih institucija.
Kontrola štampe Omogućava inline OCR  verifikaciju kamerom personalizovanih podataka. Digitalni filteri omogućavaju unapređene performanse čitanja putem osvetljivanja teško čitljivih pozadina.
Aplikacija etiketa Inline aplikacija etiketa
Okretanje & Buffer Omogućava inline procesuiranje kartica sa obe strane u punoj brzini. Ugrađeni card buffer omogućava pražnjenje upstream modula u toku downstreama obezbeđujući smanjenje stope odbijanja.
Izlagač sa sortiranjem Sadrži 2 odeljka za kartice i fleksibilne module za sortiranje za lakše rukovanje personalizovanim karticama.

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016