Michelman

Kompanija Michelman osnovana je 1949 godine i predstavlja globalno značajnog proizvođača premaza na vodenoj bazi kao i prajmera koji se koriste prilikom štampe etiketa, fleksibilne i kartonske ambalaže.

HP Indigo, kao globalni lider u digitalnoj štampi etiketa i fleksibilne ambalaže, testirao je i preporučuje širok asortiman Michelman Digi Prime prajmera koji optimizuju mogućnosti različitih papira i filmova sa ciljem isporuke najboljeg kvaliteta prilikom štampe i kasnijeg apliciranja na finalne proizvode.

IN-LINE prajmeri

Michelman prajmeri unapređuju transfer boje HP Indigo ElectroInk-a na različite materijale.

HP Indigo poseduje prese visokog kapaciteta opremljene sa in-line prajmer aplikatorima. Michelman-ov  zaokružen asortiman prajmera za ovu opremu omogućava štampu na različitim materijala i za različite namene: vinskim materijalima, standardnim samolepljivim materijalima, materijalima za fleksibilnu amabalažu, specijalnim i sigurnosnim materijalima.

OFF-LINE prajmeri

Digi Prime se koristi od strane velikog broja korisnika digitalnih presa širom sveta zbog mogućnosti unapređenja prijanjanja boje, otpornosti od grebanja, boljeg kvaliteta slike na većini materijala od papira, plastike i različitih filmova. Dijapazon Michelman off line primera pokriva sve tehnologije nanosa primera: sito ( ravno i rotaciono), flexo i offset jedinicama štampe.

Michelman tehnički tim hemičara sa preko 20 godina pojedinačno iskustva u industriji štampe se mnogo puta dokazao sposobnim da odgovori rešenjima primera i za najzahtevnije materijale i aplikacije kupaca na našem tržištu. Posebno ističemo da je i tehnički tim PPS-a sertifikovan za tehničku obuku korisnika za apliciranje prajmera na materijale korišćenjem svih navedenih tehnologija kao i tehničku asistenciju u savetovanju prilikom izbora optimalnih rešenja u izboru i načinu apliciranja prajmera za različite aplikacije.

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016