Intercoat

Intercoat je deo AMC AG grupe, poznatog i globalno uspešnog dobavljača samolepljivog papira i filmova.

Tri proizvodne divizije, Intercoat, Print Inform i  Global Notes, premazuju, obrađuju i kroje različite vrste finog papira i fleksibilnih laminata u kvalitetne krajnje proizvode.

Godine sticanja iskustava i znanja, marljiv odabir sirovih materijala, ekskluzivna upotreba ekološki dokazanih i visoko kvalitetnih lepkova, i savršena prateća usluga su provereni recept za zadovoljne klijente širom sveta.Intercoat je uspešan proizvođač samolepljivih laminata od svih tipova folija za štamparsku industriju, oglašavanje i industriju etiketa. Kao takav, Intercoat već 30 godina snabdeva kvalitetnim proizvodima

2017-Intercoat-Labels-Pasteurizable

SAMOLEPLJIVI FILMOVI

 

U Intercoat paleti proizvoda za etikete možete uglavnom naći sve klasične materijale kao što su PE i PP, koji su pogodni za kozmetičku industriju, industriju hrane i pića, tj No-Label-Look za hemijsku industriju i mnoge druge. Ova paleta proizvoda je upotpunjena PVC i PO filmovima i novim bio-folijama.

Naš jedinstveni površinski sloj se već godinama dokazuje na tržištu, bez obzira koja tehnologija štampe je u pitanju.

Naše najprodavanije proizvode možemo veoma brzo isporučiti. Mnoge proizvode Vam čuvamo kao polu-gotove laminate ili kao već sečene i upakovane proizvode koji Vam se dostavljaju u najkraćem roku.

Vinske etikete

 

Intercoat nudi papirne i filmične materijale za vinske etikete vrhunskog kvaliteta.

Prioritet je proizvodnja najvišeg i konstantnog kvaliteta koja zajedno sa dugogodišnjim iskustvom u premazivanju i know-how sa specifičnim proizvodima omogućava posvećenost vinskim etiketama. Svaki proizvod se pojedinačno kreira kako bi što bolje istakao karakter etikete i njen izgled na polici prodavnice.

Istovremeno, svaki proizvod je razvijen kako bi se poklopio sa zahtevima klijenata za konvertovanjem i pravljenjem etiketa.

Da li želite papirni proizvod, koji je sjajan ili mat, gladak ili hrapav, pojačan drugim materijalom, ravan ili embosiran, beo ili u nijansi slonovače, i na kraju, da li želite da je metaliziran? Ili želite filmični materijal, za npr superiorni “No-Label-Look” finiš?

Neka Vaša etiketa izgleda izuzetno uz Intercoat materijale!

LFP FILMOVI

 

Intercoat proizvodi samolepljive LFP filmove za grafički dizajn raznih površina.

Retko koje tržište je u poslednje vreme pokazalo tako brz rast kao tržište digitalne štampe. Bez obzira da li imate poslove minimalnog obima, XXL formate za outdoor oglašavanje ili rolne koje se lepe na vozila gradskog prevoza – LFP ispunjava sve savremene standarde.

Tehnologija digitalne štampe ima mnogo veći rast od konvencionalnog tržista štampe. Intercoat udovoljava potrebama štampe velikih formata (LFP) svojim samolepljivim filmovima. U lepezi proizvoda Intercoat LFP ćete uvek naći najsofisticiranije tipive filmova za sve moguće namene, bez obzira da li u štampi koristite solventne boje, UV-curing ili HP Latex.

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016