Štancne i cilindri

Najsavremenija tehnologija izrade magnetnih štancni i magnetnih cilindara

Svaka magnetna fleksibilna štancna proizvedena u Kocher + Beck-u predstavlja rezultat više decenijskog iskustva, podržanog  konstantim programom razvoja i unapređenja.

Anilox valjci

Anilox Laser Technology (ALT) je kompanija osnovana 2011 godine sa ciljem snabdevanja klijenata Anilox valjcima i sleev-ovima koji su u korak sa uvek izazovnim zahtevima flexo industrije.

Sa više od 50 godina kombinovanog iskustva u oblasti Fleksografije i Premazivanja osnivači ALT su zajedno došli do rešenja da ponude tržištu visoko kvalitetne Anilox valjaka i sleev-ove po veoma konkukretnim uslovima i intezivno uključenom njihovom ekspertizom u svaki zahtev kupca.

Boje i lakovi

Kompanija VFP Ink Technologies  iza sebe ima preko 20 godina iskustva u razvoju, proizvodnji i distribuciji boja i lakova za rotacionu i ravnu sito štampu.

Kao vodeći proizvođač na tržištu Evropske Unije, kompanija VFP, je uspostavila Portfolio proizvoda koji pokriva širok spektar aplikacija i materijala za industrije kao što su štampa etiketa, laminacija PVC kartica itd.

Prajmeri

Kompanija Michelman osnovana je 1949 godine i predstavlja globalno značajnog proizvođača premaza na vodenoj bazi kao i prajmera koji se koriste prilikom štampe etiketa, fleksibilne i kartonske ambalaže.

HP Indigo, kao globalni lider u digitalnoj štampi etiketa i fleksibilne ambalaže, testirao je i preporučuje širok asortiman Michelman Digi Prime prajmera koji optimizuju mogućnosti različitih papira i filmova sa ciljem isporuke najboljeg kvaliteta prilikom štampe i kasnijeg apliciranja na finalne proizvode.

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016