Anilox valjci

Anilox Laser Technology (ALT) je kompanija osnovana 2011 godine sa ciljem snabdevanja klijenata Anilox valjcima i sleev-ovima koji su u korak sa uvek izazovnim zahtevima flexo industrije.

Sa više od 50 godina kombinovanog iskustva u oblasti Fleksografije i Premazivanja osnivači ALT su zajedno došli do rešenja da ponude tržištu visoko kvalitetne Anilox valjaka i sleev-ove po veoma konkukretnim uslovima i intezivno uključenom njihovom ekspertizom u svaki zahtev kupca.

ALT danas poseduje najsavremeniju opremu u Evropi za proizvodnju aniloxa:

  • RH Optronic FibreOptic Ultra Laser Sistem, sa mogućnošću graviranja aniloxa linijature čak do 790 linija/cm (2000LPI) i dužine do 4700mm, koji koristi jedinstveni puls metod koji omogućava višestruko lasersko graviranje iste ćelije i time osigurava konstatnost oblika ćelije i unapređeno oslobađanje boje iz čašica valjka.
  • Tri-Plex II plasma sistem za nanos premaza na keramičke valjke – aniloxe, koji garantuje porioznost ispod 1% i tvrdoću površine od preko 1600 Vickera (>99% Cr203) koja garantuje dugotrajnost anilox valjka i vodeće na tržištu oslobađanje boje iz ćelija istog.

Pored izrade anilox valjaka standardnih linijatura i volumena, ALT nudi i patentirane Nano anilox valjke čija je karakteristika mnogo bolje oslobađanje boje iz čašica aniloxa u toku štampe i time višestruko smanjena potreba za pranjem istih kod korišćenja istih u toku štampe.

Svi valjci i sleev-ovi su proizvedeni koristeći najkvalitetnije materijale proizvedene tehnoloijom lake konstrukcije.

Professional Printing Solutions sa kompanijom ALT sarađuje od 2013 godine, u kom periodu smo razvili veoma blisku poslovnu i tehničku saradnju, a zahvaljujući obimu prodaje od preko 500 anilox valjaka godišnje svih veličina, linijatura i namena: od samolepljivih etiketa, preko zahtevnih aplikacija štampe na monofilmovima i aluminijumu, uživamo visok nivo podrške proizvođača u saradnji sa svakim kupcem na našem tržištu.

Dodatne informacije o gami proizvoda ALT: Standard, Rainbow i Nano, kao i sredstvima za održavanje anilox valjaka možete pronaći na linku proizvođača: www.aniloxlt.co.uk

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016