VISOK KVALITET I REZOLUCIJA ŠTAMPE

PERSOMASTER

EMV sistem za personalizaciju bankarskih kartica – prvi sa DoD Inkjet tehnologijom

Persomaster je poslednja  generacija rešenja srednjeg kapaciteta za personalizaciju kartica za troškovno efikasnu proizvodnju ravnih EMV kartica, debitnih i pre-paid bankarskih kartica. Kompaktni, modularni i visoko fleksibilni sistem proizvodi i do 4200 kartica na sat i uključuje sve prednosti  DoD inkjet tehnologije u personalizaciji kartica.  DoD je dokazana zamena za tradicionalne  tehnolgije kao što su termalna štampa ili embosiranje kartica. Sve ovo rezultuje višestrukim koristima kako po pitanju trajnosti personalizovanih kartica i do 50 puta nižim troškovima izrade.

Personalizacija kartica DoD štampom je odobrena od vodećih korporacija iz ove oblasti kao što su Visa, Master Card i American Express.

Persomaster je lako povezati sa postojećom softverskom infrastrukturom i efikasno proizvoditi i velike količine malih porudžbina. Arhitektura mašine je prilagođena brzoj promeni posla. Persomaster je idealno rešenje za centre za personalizaciju kartica bilo koje veličine.

PERSOMASTER – Moduli

Ulazni modul Ulagajuća stanica dizajnirana za punjenje bez grebanja iz dva odeljka. Duplikati kartica su automatski detektovani i prebačeni u odeljak posebne namene koji se može zaključati po potrebi.
Magnetno kodiranje Visoka preciznost ISO magnetnog kodiranja  LoCo i HiCo kartica pri radu u statičkoj poziciji.
Chip Programiranje Prilagodljivo programiranje čipova pruža mogućnost za čak 21 oblast specifičnih industrija  kako bi omogućio visoku brzinu programiranja kartica sa kontaktnim,  bez kontaktnim čipom ili kartica sa dualnim čipom.
DoD Štampa Robustna duboka crna, neprozirna bela i žive boje grafičke personalizacije vlasnika kartice kao što su broj računa, rok upotrebe, ime, CVV2, 1D ili 2D barkodovi i fotografije u boji. DoD štampa je odobrena od svih vodećih finansijskih institucija.
Kontrola štampe Omogućava inline OCR  verifikaciju kamerom personalizovanih podataka. Digitalni filteri omogućavaju unapređene performanse čitanja putem osvetljivanja teško čitljivih pozadina.
Aplikacija etiketa Inline aplikacija etiketa
Okretanje & Buffer Omogućava inline procesuiranje kartica sa obe strane u punoj brzini. Ugrađeni card buffer omogućava pražnjenje upstream modula u toku downstreama obezbeđujući smanjenje stope odbijanja.
Izlagač sa sortiranjem Sadrži 2 odeljka za kartice i fleksibilne module za sortiranje za lakše rukovanje personalizovanim karticama.

OMEGA model

Predstavlja komercijalno rešenje koje pokriva širok spektar zahteva u oblasti industrijske štampe.

Ovaj model karakterišu velika brzina i visoka rezolucija štampe.

Svoju primenu nalazi u realizaciji rešenja za ambalažu, štampi etiketa, kao i u oblasti flexo štampe.

PPS Adriatic

LINKOVI PROIZVOĐAČA OPREME I MATERIJALA

Copyright Qode Interactive 2016